fbpx 


 

 

 

 

  Energijski park Svetega Jurija - je sestavni del termalnega kopališča Lenti. Obiskovalci so poleg termalnih užitkov deležni tudi posebnih vpliovov energijskih sevanj, ki blagodejno delujejo na telo,saj pomaga pri sproščanju in regeneraciji. Stara ljudstva so živela v sožitju z naravo in so poznala energijske tokove, ki kot ožilje prepredajo celotno Zemljo. Na določenih mestih ti tokovi privrejo na površino in ustvarijo energijsko izredno bogata področja. Zaradi ugodnih učinkov na človekovo počutje in zdravje so taka mesta uporabljali kot naravna zdravilišča.

[Lenti Termálfürdő és Szt. György Energiapark / Therme Lenti]

Danes je priložnost, da tako mesto tudi obiščete.

[Ugotovljena so bila različna blagodejna zemeljska seva­nja. Tu gre za podzemeljske energetske kanale, po njih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in ki so različnih dimenzij. Te kanale imenujemo energetske linije, uporablja pa se tudi izraz zmajeve črte. ]

Lenti je posebnost Evropskem prostoru. Leta 2002 so Bioenergetiki naleteli na tokove, ki bi naj zdravilno vplivali na zdravstvene težave predvsem porušeno energetsko razmerje v telesu. Energijski tokovi, ki tečejo v parku pomagajo pri ponovni vzpostavitvi ravnotežja in harmonije v telesu.

 


 

[priporčljivo je prebiti v parku eno ali dve uri. energetski tokovi so označeni s posebnimi kamni in količniki, kjer je delovanje najmočnejše. Na stičišču je priporočljivo 20-30 minut in kombinirate s sprehodi po energijskem polju. Energijski tokovi, ki potekajo po parku svetega Jurija spadajo v skupino pozitivnih vplivajočih tokov. Na Madžarskem so podobne tokove odkrili pod sakralnimi spomeniki predvsem cerkvami iz Arpadove dobe. Po svetu energijski tokovi tečejo pod egiptovskimi piramidami, pod perujskim Macchu picchujem, angleškim Stonehenge-jem. Mogoče po nekaj minutah sprehoda po parku ne boste ozdraveli, verjetno pa bo vsakomur, ki bo nekaj ur prebil na tem blagodejnem sevanju izboljšal imunski sistem/regeneracija.

 


 

 

hipnoterapija